Επιστροφές

Προσφέρουμε επιστροφές μόνο σε μη ανοιγμένα προϊόντα που αγοράστηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή πρέπει να ληφθούν εντός του παραθύρου των 15 ημερών, ξεκινώντας από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας σας.

Είναι ευθύνη του πελάτη να καλύψει τα έξοδα αποστολής επιστροφής. Μόλις λάβουμε την επιστροφή, θα επεξεργαστούμε μια επιστροφή χρημάτων.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής, στείλτε μας email στο info@entengifts.com. Τα χρηματα από παραγγελίες με πιστωτική κάρτα θα επιστραφούν μόνο στην αρχική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία. Εάν έχετε απορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής μας, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Λάβετε υπόψη ότι δεν προσφέρουμε επιστροφές χρημάτων σε παραγγελίες χονδρικής, εκτός εάν το προϊόν φέρει ζημιά.

Αντικαταστάσεις

Μόνο κατεστραμμένα και ελαττωματικά προϊόντα μπορούν να αντικατασταθούν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας στη διεύθυνση info@entengifts.com μαζί με την προώθηση τυχόν εικόνων του ελαττώματος / ζημιάς. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εντός 7 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου.

Δεν μπορούμε να προσφέρουμε αντικαταστάσεις χωρίς καμία απόδειξη ελαττώματος / ζημιάς.

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι ημερομηνίες αποστολής των αντικειμένων αντικατάστασης ενδέχεται να διαφέρουν.

Απαγορεύονται οι αντικαταστάσεις προϊόντων και οι επιστροφές χρημάτων λόγω εσφαλμένων και ανακριβών διευθύνσεων στην αρχική παραγγελία, καθώς ο αγοραστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την παροχή ακριβών και έγκαιρων πληροφοριών αποστολής.

Η εταιρεια entengifts.com δεν είναι υπεύθυνη για αυτά τα είδη σφαλμάτων και κάθε αγοραστής είναι υπεύθυνος να δώσει τη δέουσα επιμέλεια σε αυτό το θέμα.

Οι αντικαταστάσεις περιορίζονται στην αρχική παραγγελία.Δεν γίνονταιαντικαταστάσεις με βάση τη μάρκα,τη ισχύ, το σχέδιο ή χρώμα του προϊόντος .

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή του προϊόντος , θα απαιτήσουμε απόδειξη αγοράς, μαζί με αλλες λεπτομέρειες, όπως τον αριθμό παραγγελίας, το πλήρες όνομα και το email που χρησιμοποιήθηκαν για την επικοινωνία μαζί σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να χορηγηθούν μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων και τυχόν επιστροφές που πραγματοποιούνται βασίζονται στην αποκλειστική κρίση της εταιρείας. Η entengifts.com διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές χρημάτων ή επιστροφές σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε μη ικανοποιητική κατάσταση.

Η διεύθυνση δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη για τα έξοδα επιστροφής και όλα τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής βαρύνουν και καλύπτονται από τον επιστρέφοντα.

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί το επιστρεφόμενο προϊόν, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο αντικείμενο μαζί με την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής των χρημάτων σας. Αυτό μπορεί να χρειαστεί από 1-3 εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων ενδέχεται να διαρκέσει από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ταχύτητα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που επεξεργάζεται το αίτημά σας. Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Εάν δεν έχετε ακόμη λάβει την επιστροφή χρημάτων εντός του χρονικού πλαισίου, επικοινωνήστε με το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα αλλά και με εμάς στο info@entengifts.com